An Unwanted Guest. - Shari Lapena (USA : Random House Inc, 2019)
Nadat in een herberg in de Catskill Mountains, Amerika, door de sneeuwval de stroom uitvalt, vallen er meerdere doden. NL-ZmNBD
Keywords: Fiction; Mystery Fiction